Voor kinderopvangorganisaties zijn we regelmatig op zoek naar professionals die een tijdelijk of vast dienstverband bij de kinderopvangorganisatie ambiëren. Het gaat om functies op staf- en managementniveau: van locatiemanager tot directeur en van HR-adviseur tot stafmedewerker kwaliteitszorg.

Werving & selectie

Voor kinderopvangorganisaties zijn we regelmatig op zoek naar professionals die een vast dienstverband ambiëren. Het gaat om functies op staf- en managementniveau: van locatiemanager tot directeur en van HR-adviseur tot stafmedewerker kwaliteitszorg.

Op onze vacaturepagina zie je of we op dit moment kandidaten zoeken voor functies in de kinderopvang. In de vacaturebeschrijving lees je of het om een tijdelijke opdracht of om een dienstverband bij de opdrachtgever gaat.

Bij een werving- en selectie-opdracht zoeken we soms met behulp van advertenties in relevante media. Maar vaak zoeken we eerst binnen ons eigen netwerk naar passende kandidaten. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe baan? Leg dan aan bij Steiger B en schrijf je vrijblijvend in, zodat we je makkelijk vinden op het moment dat we voor een vacature aan het werven zijn.

Henk-Jan-removebg-preview

Meer weten over de mogelijkheden, of andere vragen? Mijn collega's en ik helpen u graag verder.