Francisca intake-3

Detachering voordelen bij Steiger B

 • Zekerheid en toch flexibiliteit
  Bij ons stopt je contract niet na het uitvoeren van een opdracht. Samen gaan we op zoek naar je volgende carrièrestap. Duurt het even voor je een volgende opdracht hebt? Dan krijg je gewoon doorbetaald.
 • Wij verbinden betrokken professionals
  Bij Steiger B zijn we als arbeidsbemiddelaar erop gericht om de juiste professionals op de juiste plek te plaatsen. Dat doen we door de ambities van organisaties en professionals met elkaar te verbinden.
 • Diverse opdrachten
  Wij bieden uiteenlopende opdrachten aan bij woningcorporaties, kinderopvangorganisaties en (jeugd)zorginstellingen. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jij het beste kunt uitblinken.
 • Persoonlijke begeleiding
  Uiteraard krijg je maatwerk en persoonlijke aandacht van onze adviseur om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te begeleiden.
 • Desgewenst professionele loopbaancoaching
  Onze twee gecertificeerde loopbaancoaches helpen jou om te ontdekken welke loopbaan écht bij je past, via een loopbaanbegeleidingstraject.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  – Direct een contract bij Steiger B
  – Uitstekend salaris
  – Uitdagende opdrachten bij diverse organisaties
  – Mogelijkheid tot een (elektrische) auto
  – Jezelf blijven ontwikkelen met de online trainingen via GoodHabitz

Wij kunnen je in de volgende vakgebieden detacheren:

Tosca-removebg-preview

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met mij of met een van m'n collega's.

Persoonlijk betrokken

Dankzij Steiger B kan ik eindelijk volop m’n vaardigheden gebruiken! Ze denken echt mee en kijken of de organisatie echt bij je past aan de hand van uitgebreide persoonlijke gesprekken die we gevoerd hebben. Heel fijn!

- Jolanda / Woningcorporaties

Ik krijg alle kans me door te ontwikkelen.

Bij Steiger B stimuleren ze je enorm door hun oprecht persoonlijke aandacht. Ik heb er alle kans gekregen om me verder te ontwikkelen binnen het werkveld.

- Khaoula – Pedagogisch medewerker / Zorg & welzijn

Praktijkprogramma

Bij Steiger B kon ik via het praktijkprogramma alsnog mijn SKJ-registratie halen. En ondertussen kon ik wél direct aan de slag als medewerker Veilig Thuis in hun Satellietteam.

- Michelle – Medewerker Veilig Thuis / Zorg & welzijn