Tosca-Kim-crop

Detachering bij Steiger B

Als jij door Steiger B bent gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers, zijn wij jouw werkgever. En dat nemen we serieus. Door naar je te luisteren, advies te geven, en te zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Samen vinden we ongetwijfeld de juiste match voor je. We zijn zeer betrokken, tijdens de selectieprocedure, tijdens de opdracht én daarna. Bovendien helpen we je fairder. Fairder wil zeggen: samen met jou stippelen we de koers uit van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zodat je ook bij een volgende opdracht weer met een glimlach aan het werk gaat!

Persoonlijke groei

Als wij jou detacheren, zetten we je in bij een van onze opdrachtgevers als interim-professional, op projectbasis. Na verloop van tijd sluit je dat project af en neem je alle kennis die je hebt opgedaan mee naar de volgende opdracht. Op die manier vergroot je makkelijk je netwerk en groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan. Door regelmatig van organisatie te wisselen, ontdek je gaandeweg bovendien je talenten en de manieren waarop je die verschillend kunt inzetten. Door de wisselende werkomgevingen ontwikkel je een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Begeleiding en Intervisie

En al die tijd zijn we dichtbij. Je krijgt van ons intensieve begeleiding, als dat nodig is tot op de werkvloer aan toe. Daarnaast bieden wij intervisie in kleine groepjes, onder begeleiding van een zeer ervaren, gecertificeerde coach met jarenlange praktijkervaring als jeugdzorgprofessional.

Sharde-Kim-5

Satellietteam

Steiger B biedt je ook de mogelijkheid om als vast lid van ons Satellietteam opdrachten uit te voeren bij diverse Veilig Thuis organisaties. Je krijgt dan een contract bij Steiger B en voert werkzaamheden uit in front- en/of backoffice. Je maakt dan deel uit van ons hechte team, inclusief projectmanager, werkbegeleider en gedragswetenschapper.

Met ons Satellietteam helpen we onze opdrachtgevers om wachtlijsten en werkvoorraden te voorkomen. Soms hebben ze te maken met een piek in aanmeldingen, soms zijn er medewerkers uitgevallen of gaat het om een vakantieperiode. Wij zorgen dan voor de flexibiliteit die nodig is.

Francisca-nw-removebg-preview

Wil je een persoonlijk gesprek met mij of een van mijn collega’s, of heb je een andere vraag?

SKJ-praktijkprogramma

Het kan natuurlijk zijn dat je heel graag in de jeugdzorg wil werken, maar niet (meer) beschikt over alle benodigde kwalificaties. De eisen zijn strikt, voor veel functies in de jeugdzorg moet je geregistreerd staan in het SKJ-register. Ben je niet geregistreerd of is je registratie verlopen, dan kun je via ons een SKJ-geaccrediteerd maatwerkprogramma doorlopen. Dit bestaat uit een verplicht deel (opleiding, inwerkprogramma en begeleiding) en een specifiek op jou afgestemd deel. We hebben daarvoor een breed aanbod aan extra opleidingen, trainingen en workshops beschikbaar. Op een enkele uitzondering na leveren die ook punten op voor de herregistratie als jeugd- en gezinsprofessional.

Met dit praktijkprogramma bieden we jou de mogelijkheid om in een korte en intensieve periode (aanvullend) te leren om verantwoord de taken en verantwoordelijkheden van een jeugd- en gezinsprofessional zelfstandig uit te kunnen voeren. En, niet onbelangrijk, daarmee mag je je ook als zodanig registreren in het kwaliteitsregister jeugd. Bijkomend voordeel is dat je dan al tijdens het programma (onder supervisie) aan het werk kunt als jeugd- en gezinsprofessional.

Wij werken je ‘on the job’ in en bieden tijdens de opdracht ook werkbegeleiding. Daarnaast verzorgen we begeleide intervisie op de werkplek of op ons hoofdkantoor.
Ons praktijkprogramma neemt zes tot acht maanden in beslag.

Anneke-Jolanda

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste baan in de jeugdzorg of welzijn? Steiger B kent de markt en heeft verstand van zaken. We hebben korte lijnen naar diverse Veilig Thuis organisaties en andere (jeugd)zorginstellingen. Voor hen zijn we continu op zoek naar de perfect match. We hebben alle aandacht voor de persoon achter jouw cv en staan altijd klaar om je te helpen de baan te vinden die bij je past. We brengen je in contact met onze opdrachtgever en begeleiden je tijdens het sollicitatieproces.

Tosca-removebg-preview

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met mij of met een van m'n collega's.

Voorbeeld voor alle werkgevers

Ik heb een jaar mogen werken bij Steiger B en daarna met pijn in het hart afscheid genomen. Een heel fijne organisatie waar ze doen wat ze zeggen, én meer. Een zware week? Dan krijg je gewoon even een belletje of een bloemetje. Hun betrokkenheid is een voorbeeld voor alle werkgevers.

- Jessica - medewerker frontoffice Veilig Thuis / Zorg & welzijn

SKJ-registratie

Bij Steiger B heb ik via het praktijkprogramma alsnog mijn SKJ-registratie gehaald. En ondertussen kon ik onder begeleiding wél direct aan de slag als medewerker Veilig Thuis in hun soepel draaiende Satellietteam.

- Michelle - Medewerker Veilig Thuis / Zorg & welzijn

Geen nummer

Bij RadarPersoneel ben je geen nummer. Zij zagen potentie in mij en mede dankzij hun begeleiding doe ik nu het werk dat ik zocht.

- Kaïsha - Jeugdzorgprofessional / Zorg & welzijn