Sandra intake-2

Detachering bij Steiger B

Als jij door Steiger B bent gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers, zijn wij jouw werkgever. En dat nemen we serieus. Door naar je te luisteren, advies te geven, en te zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Samen vinden we ongetwijfeld de juiste match voor je. We zijn zeer betrokken, tijdens de selectieprocedure, tijdens de opdracht én daarna. Bovendien helpen we je fairder. Fairder wil zeggen: samen met jou stippelen we de koers uit van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zodat je ook bij een volgende opdracht weer met een glimlach aan het werk gaat!

ZZP

Ook als ZZP’er ben je bij ons van harte welkom. Wij bemiddelen je graag door je in contact te brengen met onze opdrachtgevers en je aan de opdrachten te helpen die passen bij jouw ervaring en expertise.

Leerzaam

Wij zetten je in bij een van onze opdrachtgevers als interim-professional, op projectbasis. Na verloop van tijd sluit je dat project af en neem je alle kennis die je hebt opgedaan mee naar de volgende opdracht. Op die manier vergroot je makkelijk je netwerk en groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan.

Door vaker van organisatie te wisselen, ontdek je gaandeweg je talenten en de manieren waarop je die verschillend kunt inzetten. Door de wisselende werkomgevingen ontwikkel je een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Tegelijkertijd houd je op de werkvloer altijd je ogen en oren open en leer je zien waar verbeteringen mogelijk zijn.

SBF_Steiger B-2725-lr-crop

Werving & Selectie

Wil jij een vaste baan in de kinderopvang? We brengen je in contact met onze opdrachtgever en begeleiden je tijdens het sollicitatieproces. Met hart en ziel zetten we ons in om jou je gedroomde baan te bezorgen, zodat je de volgende stap in je carrière kunt maken.
Op onze vacaturepagina ontdek je of we op dit moment kandidaten zoeken voor een vast dienstverband in jouw richting en regio. Je kunt de voor jou meest passende vacatures oproepen door de gewenste filters te gebruiken.

catherine-removebg-preview

Meer weten over de mogelijkheden, of andere vragen? Mijn collega's en ik helpen u graag verder.