Lastige afwegingen

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière, of is je huidige baan toch niet helemaal wat je ervan verwacht? Mis je vertrouwen, plezier of voldoening in je werk? Dan heb je een paar afwegingen te maken die soms best lastig kunnen zijn. En waar begin je om in beweging te komen? Eigenlijk moet je vooral achterhalen waar je eigen kracht en motivatie liggen, waar jij energie van krijgt. Als je dat weet, is de volgende stap om je werk en je leven zinvol in te vullen een stuk eenvoudiger.

Persoonlijke koers

Dat is precies waar onze loopbaancoaches voor zorgen. Ze stippelen samen met jou een persoonlijke koers uit en laten je ontdekken wat jou drijft, waar je energie van krijgt en waar je van betekenis kúnt en vooral ook wílt zijn. Bovendien achterhaal je de eventuele obstakels die je loopbaanontwikkeling kunnen belemmeren. Na het traject met onze coach weet je waar je ambities werkelijk liggen en kun je uitdagingen aangaan en zo nodig grenzen verleggen. Door op die manier jezelf beter te leren kennen, wordt het makkelijker om loopbaankeuzes te maken.

Onze coaches

Wil jij je laten begeleiden door een van onze gecertificeerde loopbaancoaches? Dan kun je zelf kiezen wie je het best bij jou vindt passen. Daarom stellen we ze hier allebei kort voor en vertellen ze iets meer over hun persoonlijke aanpak.

Tosca Gordijn

Een rustige, respectvolle en empathische loopbaancoach. Tosca helpt je om je interesses, vaardigheden, waarden en doelen te verkennen. En om eventuele drempels te herkennen die je gewenste loopbaan in de weg kunnen staan. Ze is een ‘no-nonsense loopbaancoach’ met een directe en praktische aanpak die graag wil inspireren en motiveren. Maar wel in een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je snel op je gemak voelt.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Tosca via 06 5496 7290 of tosca@steigerb.nl.

Arne van der Velde

Een sensitieve, doelgerichte en flexibele coach, die zaken doorziet en helder benoemt. Arne is mens- en resultaatgericht en kijkt anders naar kwaliteiten, potentieel en problemen. Op een prettige en respectvolle manier bekijkt hij samen met jou wie je bent, wat je doet en waar je plezier en voldoening aan ontleent. Zodat jij uiteindelijk de baan vindt die past bij jouw volgende stap.

Wil je hier meer over weten? Vraag het aan Arne, via 06 5374 2914 of arne@steigerb.nl.