SBF_Steiger B-3406-lr

Detachering bij Steiger B

Als jij door Steiger B bent gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers, zijn wij jouw werkgever. En dat nemen we serieus. Door naar je te luisteren, advies te geven, en te zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Samen vinden we ongetwijfeld de juiste match voor je. We zijn zeer betrokken, tijdens de selectieprocedure, tijdens de opdracht én daarna. Bovendien helpen we je fairder. Fairder wil zeggen: samen met jou stippelen we de koers uit van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zodat je ook bij een volgende opdracht weer met een glimlach aan het werk gaat!

Mogelijkheden in verschillende functies

Voor interim- en detacheringsopdrachten bij woningcorporaties bemiddelen we vaak ZZP’ers, maar er is ook een constructie mogelijk dat we je via een vast dienstverband bij Steiger B detacheren bij de opdrachtgever. Bedenk wel dat er in een tijdelijke functie meestal weinig tijd is om in te werken, dat je er gelijk moet staan. Daarom zoeken we meestal kandidaten die ruime en relevante ervaring hebben.

Aandacht voor persoonlijke groei

Wij zetten je in bij een van onze opdrachtgevers als interim-professional, op projectbasis. Na verloop van tijd sluit je dat project af en neem je alle kennis die je hebt opgedaan mee naar de volgende opdracht. Op die manier vergroot je makkelijk je netwerk en groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan.

Door vaker van organisatie te wisselen, ontdek je gaandeweg je talenten en de manieren waarop je die verschillend kunt inzetten. Door de wisselende werkomgevingen ontwikkel je een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Tegelijkertijd houd je op de werkvloer altijd je ogen en oren open en leer je zien waar verbeteringen mogelijk zijn.

SBF_Steiger B-3424-2-lr

Werving & Selectie woningcorporaties

Op onze vacaturepagina ontdek je of we op dit moment kandidaten zoeken voor een vast dienstverband in jouw richting en regio. Je kunt de voor jou meest passende vacatures oproepen door de gewenste filters te gebruiken.

De functie-eisen, waaronder de mate van ervaring, verschillen uiteraard per vacature. Maar in alle gevallen zijn wij op zoek naar betrokken professionals: betrokken bij de maatschappelijke missie van de opdrachtgever, integer in je handelen en een kei in je vak.

Gertjan-removebg-preview

Meer weten over de mogelijkheden, of andere vragen? Mijn collega's en ik helpen u graag verder.