SatTeam-7

Detachering bij Steiger B

Zoek je variatie in je (loop)baan en leer je graag verschillende werksituaties kennen? Dan past detachering perfect bij jou! Als Steiger B je detacheert bij een van onze opdrachtgevers, zijn wij jouw werkgever. We bieden je dan alle steun, door te luisteren, te adviseren, en te zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij bent een betrokken professional, dus dat mag je ook van óns verwachten. We stippelen samen met jou de koers van je persoonlijke en professionele ontwikkeling uit. Zodat je ook bij een volgende opdracht weer met dezelfde drive en passie aan de slag gaat.

Werving & Selectie Zorg en Welzijn

Werving & Selectie Zorg en Welzijn

Op zoek naar een vaste baan in de zorg en welzijn? Steiger B kent de markt en heeft verstand van zaken. Bovendien beschikken we over een breed netwerk binnen gemeenten, instellingen en zorgorganisaties, die ons vragen om geschikte kandidaten. Daarom zijn we vrijwel voortdurend op zoek naar bevlogen professionals die echt iets willen betekenen voor met name kwetsbare burgers. We hebben alle aandacht voor de persoon achter jouw cv en staan altijd klaar om je te helpen de baan te vinden die bij je past. We brengen je in contact met onze opdrachtgever en begeleiden je tijdens het sollicitatieproces. Maar ook daarna kun je altijd bij ons terecht. Duurzaam verbinden betekent voor ons dat het niet ophoudt nadat de match is gemaakt.

Kimberley-nw-removebg-preview

Heb je een vraag of wil je graag een persoonlijk gesprek met mij of een van m'n collega's?

Stimulerend

Bij Steiger B stimuleren ze je enorm door hun oprecht persoonlijke aandacht. Ik heb er alle kans gekregen om me verder te ontwikkelen binnen het werkveld.

- Khaoula - Pedagogisch medewerker / Zorg & welzijn

Veel geleerd

Als jonge professional zoek je zo veel mogelijk werk- en groeikansen. Bij Steiger B heb ik veel geleerd, in functies waar ik zelf als starter niet snel zou zijn aangenomen.

- Sarah Geurts - Maatschappelijk werker / Zorg & welzijn

Kickstart

Ik ben Steiger B heel dankbaar voor de kickstart die ze mijn jeugdzorgcarrière gegeven hebben. Ik heb er onwijs veel geleerd en ben dankzij hen aan mijn geweldig leuke baan bij de WSG gekomen.

- Lisette de Vries / Zorg & welzijn