Met een app versterkt Steiger B de banden

Met een app versterkt Steiger B de banden

‘We vinden het belangrijk om een Steiger B platform voor de mobiele telefoon te hebben. Want die gebruiken mensen het meest voor internet(applicaties). Het is een kapstok waaraan we in de toekomst nog meer functies kunnen hangen’, aldus Steiger B directeur Hans Huijsmans.

 

Onderling contact

‘De huidige versie van de app is vooral voor onze interimprofessionals. Ze kunnen er uren in registreren en informatie over hun opdrachten terugvinden. We delen nieuwtjes en berichten van en over Steiger B, waar we mee bezig zijn en onze waarden. Daarnaast zien de gebruikers wie hun collega interimprofessionals zijn. En ze kunnen onderling contact leggen’, vertelt Hans.

 

Ideeën

‘De volgende versie zal meer functionaliteit bieden. Dan wordt de app ook handig voor alle kandidaten die bij Steiger B ingeschreven staan. De mensen die de app nu gebruiken, komen al met allerlei ideeën. Bijvoorbeeld voor vacaturemeldingen, dat je kan reageren en daarna in welke fase de procedure is. Kandidaten kunnen in de volgende versie ook hun persoonlijke gegevens aanpassen en bijvoorbeeld aangeven wanneer ze weer beschikbaar zijn voor een interimopdracht’.

 

Orange Melons

‘Het bedrijf Orange Melons van Ergin Borova maakte de app. Ergin is voor mij een vertrouwd gezicht uit de corporatiesector. Hij maakte eerder de app Peddy voor persoonlijke ontwikkeling nieuwe stijl’, aldus Hans.  

 

Vind de Steiger B app in de App Store en Google Play Store.

 

Bekijk het interview met Hans Huijsmans op YouTube.