Netwerkbijeenkomst 24 mei 2022

Steiger B placeholder

We hebben twee gastsprekers uitgenodigd. In hun bijdragen staan onze kernwaarden “betrokkenheid” en “verbinding” centraal.
Ergin Borova neemt je mee in zijn kijk op het “nieuwe werken” en de innovaties die daarin samenkomen. Hij legt hierin de link met zijn boek “Huispoezen en buitenkatten”.
Michael Gijzenberg zal je vertellen over hoe je jezelf, je team of organisatie kunt managen volgens het “managemens” principe.

Locatie: Mariënhof AmersfoortKleine Haag 2, 3811 HE AMERSFOORT
 
Programma:
16.00 Inloop
17.00 Welkomstwoord Sandra Vinke
17.10 Gastspreker Ergin Borova  
18.00 Pauze (netwerken en een lichte maaltijd)
19.00 Gastspreker Michael Gijzenberg 
19.45 Afsluiting

Achtergrond van onze sprekers:

Ergin Borova heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven in diverse leidinggevende rollen. Binnen de woningcorporatiewereld is Ergin inmiddels een veelgevraagde spreker. Met zijn enthousiasmerende spreekwijze en zijn gevoel voor humor weet Ergin de zaal te motiveren en aan te zetten tot actie. Ergin is ook oprichter van en investeerder bij diverse startups. Innovatie, leiderschap, creativiteit, organisatiecultuur, klantgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling en groei zijn thema’s waar Ergin in zijn dagelijks werk mee bezig is.

Michael Gijzenberg is meer dan 25 jaar actief als organisatie adviseur, selecteur (assessor), trainer en coach. Zowel één op één als in teamverband. Michael is dagelijks actief binnen organisaties met als doel het werkplezier te verhogen. Hij heeft visie op HR, talentontwikkeling, coaching en training en is kritisch en bevlogen over de wijze waarop bedrijven dit toepassen. Zelf voelt hij zich soms de missionaris in het nemen van zelfregie. Daarbij is hij meer een gids dan een adviseur. Bij ontwikkelen is bewustwording volgens Michael de meest essentiële component. Maar hoe doe je dit in je organisatie en wat is het geheim? Bij onze netwerkbijeenkomst gaat hij je meenemen en inspireren in de essentie en de kunst van management.