Nieuwe adviseurs bij Steiger B

31-03-2023-Postnieuwefairbinders585x400px585x401px

Nathalie van de Kolk is gestart als Adviseur Woningcorporaties voor de regio’s Flevoland en Gelderland.. ‘Ik heb de woningbranche leren kennen vanuit veel verschillende invalshoeken. Dat komt omdat ik heb gewerkt bij woningcorporaties, huurdersorganisaties én een gemeente. Wat mij vooral erg aanspreekt is dat wonen niet alleen over stenen gaat, maar dat het vooral om mensen draait. Iedereen heeft een eigen verhaal.” Dat trekt Nathalie nu door bij Steiger B. Want ook kandidaten en opdrachtgevers zijn allemaal uniek . “Het is fantastisch om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. Met plezier je werk doen, dat gun je toch iedereen!”

Ook Marieke van Maarseveen start als Adviseur Woningcorporaties, voor de regio Utrecht. Jarenlang werkte ze als stewardess, om vervolgens de overstap te maken naar de woonmarkt. Daar kon ze haar organisatietalent en soepele klantcontact ten volle ontplooien. “Ik maak makkelijk contact en denk altijd in mogelijkheden. Twee jaar geleden betrad ik de wereld van de corporaties en was toen de verbindende factor in de wijk. En nu komen al m’n talenten en opgebouwde ervaringen samen bij Steiger B. Heerlijk om met dit team te kunnen bouwen aan een mooiere wereld in de woonbranche.”

Najat Chenouf is de nieuwe Adviseur Zorg & Welzijn bij Steiger B. Ze heeft lang en met veel plezier uiteenlopende commerciële functies bekleed in de Healthcare branche. “Ik kan goed luisteren en ben oprecht geïnteresseerd in mensen. Hierdoor begrijp ik ook snel wat er speelt en kan ik makkelijk meedenken over eventuele oplossingen.” Met de overstap naar de arbeidsbemiddeling gaat ze haar talenten nu inzetten om kandidaten te koppelen aan opdrachtgevers. ”Ik ben sociaal en maatschappelijk betrokken en houd er dan ook niet van om vanaf de zijlijn toe te kijken. Wat dat betreft ben ik bij Steiger B wel helemaal op m’n plek.”

We zijn erg blij met de uitbreiding van deze nieuwe fairbinders in ons team. We kijken uit naar een plezierige samenwerking. En wensen onze nieuw adviseurs heel veel succes!