SBF_Steiger B LR-2999

Onze branches

Steiger B levert kandidaten voor:
Jeugdzorg en Zorg en welzijn: Veilig Thuis, jeugdbescherming en ambulante jeugdhulpverlening), sociale wijkteams, reclassering en ondersteunende (staf) functies.

Woningcorporaties: voor staf, vastgoed, wonen, financiën en directie. Denk hierbij onder meer aan de functies opzichter, projectleider, manager, teamleider, medewerker klantenservice, woonconsulent, verhuurmedewerker, sociaal beheerders, adviseur strategie en beleid, HR adviseur en directeur.

Kinderopvangorganisaties: voor staf- en managementniveau. Denk hierbij onder meer aan locatiemanagers, clustermanagers en HR-adviseurs.

Welke functie het ook is, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

SBF_Steiger B-3544-lr

Perfecte match

Omdat we thuis zijn in de sectoren wonen, zorg & welzijn, jeugdzorg en kinderopvang begrijpen we welke kandidaat het beste past bij uw vraag. De kandidaten die we bij u inzetten zijn bij ons in dienst en worden bij u gedetacheerd. Daarnaast zetten we ook ZZP’ers in.

U loopt geen enkel risico bij uitval door ziekte. Uw ketenaansprakelijkheid voor afdracht van loonheffing en BTW kan worden afgedekt door gebruik van onze G-rekening bij de belastingdienst.

Kim-Sharde

Jeugdzorg

Even speciale aandacht voor de jeugdzorg. Steiger B levert tijdelijke professionals met SKJ-registratie. Zo nodig ondersteunen wij veelbelovende kandidaten die nog niet over een SKJ-registratie beschikken bij hun  praktijkprogramma. Zodat zij, onder onze begeleiding, wel direct voor u aan de slag kunnen. Op die manier lossen we snel uw capaciteitsproblemen op en bieden daarbij tevens inhoudelijke expertise. Ook kunnen wij zorgen voor een flexibele schil die fluctuaties in werkaanbod en productiecapaciteit direct opvangt. Veilig Thuis organisaties kunnen desgewenst ons Satellietteam inschakelen. In alle gevallen bereiden we onze kandidaten optimaal voor op hun werkzaamheden. In overleg met u kunnen we onze medewerkers vervolgens via coaching-on-the-job verder begeleiden om hen optimaal te laten functioneren. De coaches die we hiervoor inzetten hebben zelf natuurlijk ruime werkervaring.

SBF_Steiger LR-0660

Wat u van ons kunt verwachten

  • Deskundige adviseurs die de sector goed kennen
  • Wij verdiepen ons goed in de organisatie en de functie
  • Met alle kandidaten hebben wij een grondige intake gedaan
  • Onze kandidaten zijn gescreend met een korte persoonlijkheidsanalyse
  • Referenties en diploma’s zijn gecheckt
  • Binnen 72 uur leveren wij geschikte kandidaten
  • Onze jeugdzorg professionals beschikken over SKJ-registratie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Interim & detachering? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden.

Kevin Kramer

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Mijn collega's en ik brengen je graag in contact met gedreven en betrokken kandidaten.

Betrouwbaar, flexibel en doelgericht

Steiger B is een samenwerkingspartner die weet wat er in het werkveld speelt en haar dienstverlening daarop aanpast. Ze zijn betrouwbaar, flexibel en doelgericht!

- Willemijn Helmich – Vml. directeur Veilig Thuis Gelderland-Zuid / Zorg & welzijn

Positief en verrassend

We hebben de voordracht als zeer positief en helpend ervaren. En verrassend, omdat de keuze niet viel op de meest ervaren kandidaat met de best passende opleiding, maar voor degene met de best scorende competenties.

- Winanda Hordijk, HR adviseur bij Woonstichting SSW / Woningcorporaties

Meedenken

Ik ben zeer blij verrast door de manier waarop Steiger B met me meedenkt over de situatie bij Kiekeboe en welke oplossing daar het best bij past.

- Elsbeth van Rooij, Kiekeboe / Kinderopvang