Satellietteam

Bent up zoek naar een flexibele oplossing waarmee u piekbelastingen kunt opvangen, een vakantieperiode kunt overbruggen of een griepgolf de baas blijft? Ons Satellietteam helpt u uit de brand.

OTB

Het Ondersteuningsteam Buitenland begeleidt door de toeslagenaffaire gedupeerde ouders die naar het buitenland vertrokken zijn. In deze projectaanpak nemen we het ministerie van Financiƫn veel werk en zorgen uit handen.

Second Opinion

Gemeenten kunnen bij Steiger B terecht voor een second opinion. Onze onafhankelijke specialisten bekijken dan opnieuw beoordelingsproces en indicatiestelling van aanvragen van inwoners en onderbouwen hun conclusies.

Tosca-removebg-preview

Meer weten over onze projectmatige aanpak? Ik vertel u er graag meer over.

Duidelijk, meedenkend en lekker informeel

Gedurende de periode dat hun interimprofessional bij ons werkte was het contact met Steiger B zeer prettig. Ze zijn duidelijk, meedenkend en lekker informeel. Fijn!

- Manager / Kinderopvang

Snelle kwaliteit

Een groot compliment voor Steiger B, zo snel als ze kwaliteitskandidaten kunnen leveren.

- Marian Amhamdi, Dynamo / Zorg & welzijn

Onderscheidend in kwaliteit, zorgvuldigheid en dienstverlening

Steiger B heeft ons zeer prettige en professionele ondersteuning en begeleiding geboden. Ik kende ze wel al, maar nooit vanuit een directe opdrachtgeversrol. Ze hebben zich echt onderscheiden in kwaliteit, zorgvuldigheid en dienstverlening. Complimenten!

- Wouter Gerritse, Viveste / Woningcorporaties