SB Team-2-ext

Leg aan bij Steiger B

We zijn al actief in de (jeugd)zorg en welzijn sinds 2008, in de kinderopvang sinds 2012 en voor woningcorporaties sinds 2013. We werken graag voor organisaties met een maatschappelijke opdracht en met professionals die het verschil willen maken. Onze naam staat symbool voor wat we doen: verbinden! Opdrachtgevers en professionals leggen aan onze steiger aan. Wij brengen de best passende professional aan boord bij onze opdrachtgevers. En dat doen we met de ‘B’ van betrokken: persoonlijk en maatschappelijk. Leg ook aan bij Steiger B!

SBF_Steiger B LR-1005-2

Fairder helpen

Ook zo’n behoefte aan eerlijkheid, transparantie en oprechte betrokkenheid? Als fairbinders zijn we écht nieuwsgierig naar wat professionals en organisaties beweegt en hoe zij hun doelgroepen verder helpen. De essentie van ons werk is om, steeds weer, de best mogelijke verbinding te maken. Dat doen we maatschappelijk verantwoord, met transparante tarieven, eerlijke beloning en goede zorg voor privacy.

We kijken altijd naar de persoon achter het cv en de organisatie achter de vraag. We gaan graag de samenwerking aan met maatschappelijke organisaties en professionals die net als wij de wereld een beetje mooier willen maken. Fairder helpen, noemen we dat. En dat is geen droom van ons, daar werken we hard aan.

Persoonlijk betrokken

Dankzij Steiger B kan ik eindelijk volop m’n vaardigheden gebruiken! Ze denken echt mee en kijken of de organisatie echt bij je past aan de hand van uitgebreide persoonlijke gesprekken die we gevoerd hebben. Heel fijn!

- Jolanda / Woningcorporaties

Ik krijg alle kans me door te ontwikkelen.

Bij Steiger B stimuleren ze je enorm door hun oprecht persoonlijke aandacht. Ik heb er alle kans gekregen om me verder te ontwikkelen binnen het werkveld.

- Khaoula – Pedagogisch medewerker / Zorg & welzijn

Praktijkprogramma

Bij Steiger B kon ik via het praktijkprogramma alsnog mijn SKJ-registratie halen. En ondertussen kon ik wél direct aan de slag als medewerker Veilig Thuis in hun Satellietteam.

- Michelle – Medewerker Veilig Thuis / Zorg & welzijn

HenkJan-Asfrt

Impact

We zoeken graag verbinding met organisaties die maatschappelijke impact minstens zo belangrijk vinden als bedrijfsresultaten. Wij helpen hen om hun positie te versterken met professionals die net als wij het verschil willen maken. Dat doen we met detachering, bemiddeling van zelfstandig professionals en werving en selectie. We geloven in de kracht van betrokkenheid. Als fairbinders creëren we waardevolle verbindingen met impact.

Sandra-3

Wil je een persoonlijk gesprek met mij of een van mij collega’s, of heb je een andere vraag?