Lees meer Andrea-nw-removebg-preview

Directeur

Andrea heeft zelf als professional in de jeugdzorg gewerkt, zij weet precies wat er speelt op de werkvloer van opdrachtgevers. Van die ervaring heeft ze nog dagelijks profijt. Als regiomanager bij een trainingsbureau rook ze voor het eerst aan het detacheringsvak. Vanuit dat gevoel is ze samen met de RadarGroep RadarPersoneel Zorg & Welzijn gestart. Haar oprechte betrokkenheid, het lef om out of the box te denken en het gegeven dat verbinden haar in het bloed zit zijn ingrediënten voor het perfecte matchen. ‘Ik lever graag excellente professionals en veelbelovende starters aan het sociaal domein. Iets doen dat ertoe doet is mijn drive, en de doelgroep, daar ligt mijn hart! Want zij zijn waar het eigenlijk echt over gaat! Ik ben altijd open en transparant en streef naar de dubbele win-win: doelgroep helpen, opdrachtgever tevreden, medewerker content, onderneming gezond. Die insteek zet ik voort bij en samen met Steiger B.

Lees meer Annemiek – transp-lr

Adviseur Zorg & Welzijn

Lees meer Arne-removebg-preview

Consultant Werving & Selectie

Woningcorporaties zijn de rode draad in de loopbaan van Arne. Hij was in dienst bij corporaties als consultant en leidinggevende, werkte als consultant en docent bij adviesbureaus voor corporaties en was jarenlang actief als zelfstandig coach en consultant in het publiek domein. Arne zoekt contact en verbinding om van daaruit resultaat en kwaliteit te leveren. “Steiger B voelt als een vertrouwde aanlegplaats: we willen kwaliteit leveren, op een betrokken en faire manier. Dat past goed bij mij, zo wil ik graag werken. Ik ben nieuwsgierig en vind het heerlijk om de verbinding te maken tussen de behoefte van een opdrachtgever en de drijfveren en kwaliteiten van nieuwe medewerkers. Steiger B is een plek waar we het verschil maken en waar we organisaties helpen hun ambities te realiseren. Daar trek ik ’s morgens met veel plezier de gordijnen voor open.”

Lees meer catherine-removebg-preview

Adviseur Kinderopvang, Zorg & Welzijn

Rode draad in de loopbaan van Catherine is het werken met en voor kinderen. Zij is haar carrière begonnen in de kinderopvang en heeft daarna verschillende rollen binnen de jeugdhulpverlening vervuld. In 2008 maakte Catherine de stap terug naar de kinderopvang. “Omdat ik verschillende functies binnen de kinderopvang goed ken en zelf heb uitgevoerd, weet ik waar kinderopvangorganisaties mee geholpen zijn. Het is mooi om een organisatie te helpen bij professionalisering, zeker als uiteindelijk de kinderen er beter van worden.”

Lees meer Diederik-removebg-preview

Communicatiemedewerker

Diederik is een goochelaar met woorden. Heb je een soepel tekstje nodig, dan kun je gerust wat steekwoorden bij hem over de schutting gooien. IJs en weder dienende krijg je dan binnen de kortste keren iets teruggegooid. “In de loop der jaren heb ik onder meer gewerkt als (technisch) vertaler, (technisch) schrijver, webeditor en communicatiemedewerker. Daarbij is de rode draad altijd gebleven: mooie, toegankelijke teksten als eindresultaat. Ik vind het heerlijk om met taal in de weer te zijn: per zin of alinea puzzelen tot je beste constructie hebt gevonden.”

Lees meer Floris – transp-lr

Adviseur Zorg & Welzijn

Lees meer Francisca-nw-removebg-preview

Recruiter

Na het afronden van haar HBO opleiding Facility Management is Francisca gestart als Intercedent bij een – toen – vooraanstaande uitzendorganisatie. De rode draad in haar loopbaan is arbeidsbemiddeling. Als ervaren allround recruiter is Francisca gespecialiseerd in het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit doe zij met een mix van creativiteit en praktijkervaring. Ook is ze bekend met de Wet verbetering Poortwachter en daarmee het tweede spoor traject. Relaties en medewerkers omschrijven haar als loyaal, deskundig, opgewekt en positief. ‘De rol van adviseur heeft alle elementen die ik zoek in een baan en ik zie dan ook uit naar een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, kandidaten en mijn collega fairbinders.’

Lees meer Hans-removebg-preview

Directeur

Hans werkte bij de rijksoverheid en in de corporatiesector en was ondernemer in de kinderopvang. Activiteiten als zelfstandig adviseur en interimmanager in de kinderopvang en in de corporatiesector mondden uit in de oprichting van Steiger B in 2012. Hans geeft samen met Andrea Veerman en Sandra Vinke leiding aan Steiger B en is nog regelmatig zelf actief als werving- en selectieconsultant. “Ik wil van Steiger B een ‘boutique bureau’ maken waar kwaliteit centraal staat en dat organisaties met een maatschappelijke opdracht helpt bij het verwerkelijken van hun missie.”

Lees meer Henk-Jan-removebg-preview

Adviseur Kinderopvang

Gedurende zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening leerde Henk-Jan dat goede dienstverlening maximaal moet bijdragen aan de door de opdrachtgever gewenste uitkomst. Zijn grootste voldoening haalt hij uit het laten bewegen van mensen en organisaties. Beweging door nieuwe inzichten, door ander werk of door het allemaal anders te organiseren. Dit motiveert hem intrinsiek. Bij Steiger B gaat het erom verbinding tot stand te brengen op een faire manier. Dat doet Henk-Jan niet alleen professioneel, maar ook in zijn persoonlijke leven. Via Mijn Tweede Familie biedt zijn gezin een jonge, alleenstaande asielzoeker verbinding naar de maatschappij. “Verbinden, bewust en betrokken, is mijn tweede natuur. Ik blijf daardoor in en náást mijn werk bewegen.”

Lees meer Inge-nw – transp-lr

Consultant Werving & Selectie

Inge heeft bij verschillende woningcorporaties gewerkt, in verschillende rollen. Zo was ze onder meer woonconsulent, beleidsadviseur, servicemanager en clustermanager. Enkele jaren geleden combineerde zij haar passie voor wonen met die voor de wereld van werk. Ze deed een opleiding voor loopbaanadviseur en maakte de overstap naar de arbeidsbemiddeling voor woningcorporaties. “Een verbinding tussen mensen en organisaties maken die op alle vlakken meerwaarde biedt, dat geeft veel voldoening. Daarom ben ik helemaal op m’n plek bij Steiger B, omdat dat de basis van onze dienstverlening is.”

Lees meer Kevin – transp-lr

Recruiter Wonen

Lees meer Kimberley-nw-removebg-preview

Recruiter

Door omstandigheden kon Kimberley niet langer doen wat ze heel graag deed. Maar waar sommige deuren sloten, ging een mooie nieuwe deur open bij RadarPersoneel. “Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat er altijd een nieuwe weg is en dat we zoveel meer kunnen dan we in eerste instantie denken. Ik heb een kans gekregen van Andrea bij RadarPersoneel en nu bij Steiger B, en die gun ik iedereen. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden.”

Lees meer Leonieke2-lr-removebg-preview

Manager Satellietteam Veilig Thuis

Lees meer Marieke_van_Maarseveen-removebg-preview

Adviseur Wonen, regio Utrecht en Zuid-Holland

Marieke begon haar loopbaan in de hospitality. Na flink wat jaren als stewardess heeft ze uiteindelijk de overstap gemaakt naar de corporatiewereld. Daar vormde ze de verbindende factor in de wijk, waarbij haar organisatietalent en ruime ervaring met klantcontact goed van pas kwamen. “In de functie van adviseur woningcorporaties komen al mijn talenten samen. Ik maak heel makkelijk contact en denk in mogelijkheden. Door mijn ervaring van binnenuit een woningcorporatie weet ik bovendien wat er nodig is om bepaalde functies uit te oefenen. Leuk om samen met mijn Steiger B collega’s mee te bouwen aan een mooiere wereld binnen wonen.”

Lees meer Martine-removebg-preview

Officemanager

Door haar jarenlange ervaring als traffic- en productmanager in de reclamewereld weet Martine wat het is om hard en onder druk te werken in een zakelijke en commerciële omgeving. Nu is ze parttime Officemanager bij Steiger B en voert ze daar allerlei uiteenlopende werkzaamheden en projecten uit. “Ook bij Steiger B gaat het er zakelijk en commercieel aan toe, maar de missie van betrokken fairbinden geeft wel een heel andere sfeer. Dat spreekt me aan.”

Lees meer Mireille-removebg-preview

Adviseur Wonen, regio Noord-Oost-Nederland

Mireille werkt al jaren als arbeidsbemiddelaar in de corporatiesector. Hierdoor heeft ze een groot netwerk opgebouwd en kent ze alle ontwikkelingen die spelen in deze boeiende sector. Door die enorme kennis weet ze makkelijk de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Mireille verdiept zich snel in de opgave die er ligt en denkt actief mee met opdrachtgever én kandidaat over de mogelijkheden. Dit doet zij nuchter, eerlijk en open, waar mogelijk ondersteund met een gezonde dosis humor. “De corporatiesector verveelt nooit. Er zijn de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt, maar de branche staat nog altijd voor een spannende opgave de komende jaren. Ik draag daar als betrokken fairbinder graag mijn eigen steentje aan bij.”

Lees meer Najat-removebg-preview

Recruiter

Najat heeft jaren met veel plezier in de Healthcare-branche gewerkt, in verschillende commerciële functies. Kort geleden heeft ze de switch gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Ze beschouwt het steeds weer als een leuke uitdaging om kandidaat en opdrachtgever bij elkaar te brengen. “Ik ben oprecht geïnteresseerd, dat maakt me een goede luisteraar. Daardoor begrijp ik iemand ook snel, zodat ik kan inspelen op de heersende wensen en kan meedenken over eventuele oplossingen. Daarbij ben ik nieuwsgierig en klant- en servicegericht. Door mijn sociale en maatschappelijke betrokkenheid zal ik nooit vanaf de zijlijn toekijken.”

Lees meer Nathalie_van_de_Kolk-removebg-preview

Adviseur Wonen, regio's Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant

Nathalie heeft ruime ervaring in de wereld van het wonen. Ze werkte bij woningcorporaties en bij een gemeente, en was actief voor huurdersorganisaties. Vooral het sociale aspect spreekt haar daarbij erg aan. Wonen gaat niet alleen over stenen, het draait vooral om de mensen. Elke bewoner heeft een eigen verhaal. Precies zo is het met kandidaten en opdrachtgever, ze zijn allemaal anders en uniek, hebben hun eigen kwaliteiten. “Hoe mooi is het om de juiste mensen samen te brengen en daar als adviseur een rol in te mogen vervullen? Ik leg de verbindingen, ben betrokken en heb oog voor werkplezier. Want dat gun je toch iedereen, met plezier je werk doen!”

Lees meer Sabina-removebg-preview

Officemanager

Na een jarenlange carrière als (directie)secretaresse in het bedrijfsleven maakte Sabina in 2017 de overstap naar RadarPersoneel. Wat ze meenam naar het sociaal domein was haar liefde voor gestructureerd werken, organiseren en ontzorgen. “Ik hou van afwisseling, en als Officemanager krijg ik die volop. Ik regel alles op kantoor, én alle administratieve zaken. Van de start van een kandidaat en de hele onboarding die daarbij komt kijken tot de salarisverwerking van alle medewerkers. Vaak veel te doen, daarom maakt het afvinken van to-do-lijstjes me zo blij. En bij mijn paarden kan ik alle drukte weer even helemaal van me afzetten.”

Lees meer Sandra-removebg-preview

Directeur

Sandra begon in de uitzendbranche als intercedent. Daarna maakte ze de overstap naar detachering en bemiddeling van professionals bij woningcorporaties, de laatste tien jaar als ondernemer. Toen ze dat bedrijf uiteindelijk verkocht, maakte ze in 2018 de overstap naar Steiger B. Verbindingen maken, mensen verder brengen in hun ambitie en opdrachtgevers helpen bij hun vraagstuk op het gebied van personeel, daar ligt haar passie. Haar omgeving over Sandra: gedreven, vrolijk, toegankelijk, nuchter, mensgericht en luisterend. “De waarden waar Steiger B voor staat, sluiten perfect aan bij hoe ik graag werk: fair en gericht op kwaliteit. Ik weet zeker dat er voor Steiger B nog een wereld te winnen is en daar geef ik graag samen met het team Betrokken Fairbinders richting aan.”

Lees meer Shirley-removebg-preview

Recruiter

Shirley is sinds 2022 recruiter. Daarvoor heeft ze jarenlang in de zorg gewerkt als doktersassistent en triagist op een huisartsenpost. In dat werk is het heel belangrijk om oprecht betrokken te zijn bij de mensen die je voor je krijgt, goed te luisteren en ze niet als nummer te zien. Die benadering trekt ze moeiteloos door bij Steiger B. “Ik behandel iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden. Dus zet ik ook alles op alles om zowel kandidaat als werkgever blij te maken. In mijn ogen is dat de enige manier om een betrouwbaar en toegewijd kandidatenbestand op te bouwen.”

Lees meer Thessa-nw – transp-lr

Consultant Werving & Selectie

Thessa is begonnen in de uitzendbranche, waar ze in verschillende afdelingen en sectoren werkte. Daarop volgde een aantal jaar in de kinderopvang, in diverse managementfuncties. Toen haar kinderen naar school gingen, is zij weer in de arbeidsbemiddeling gaan werken. Dit keer als re-integratie- en jobcoach en loopbaanadviseur. Daarop volgden binnen de maatschappelijke dienstverlening nog functies als kwaliteitscoördinator en operationeel manager. “In de functie van Consultant Werving en Selectie komt alles samen: kandidaten bemiddelen en contacten onderhouden met opdrachtgevers. Bovendien komt mijn ervaring als manager ook goed van pas om tot het beste resultaat te komen. De kwaliteit en werkwijze van Steiger B spreken mij enorm aan.”
In haar vrije tijd houdt Thessa zich bezig met het opzetten van De Downdriehoek, een wooninitiatief voor negen jongeren met een verstandelijke beperking. Verder loopt zij jaarlijks collecte voor het Gehandicapte Kind en staat zij regelmatig langs de zijlijn bij sporters met en zonder beperking.

 

Lees meer Tosca-removebg-preview

Adviseur Jeugdzorg, Zorg & Welzijn

Tosca heeft ruim 25 jaar werkervaring binnen de jeugdzorg, waardoor ze goed zicht heeft op de competenties die bij een functie passen en snel doorziet wat een organisatie nodig heeft. Ze werkt sinds 2020 bij RadarPersoneel (en nu dus Steiger B), eerst als projectleider van het Satellietteam en daarna maakte ze de overstap naar recruitment. Kandidaat en opdrachtgever bij elkaar brengen, daar ligt haar grote passie. ‘Voor mij is het een grote plus om bij te kunnen dragen aan de invulling van vacatures met grote maatschappelijk waarde. En ik vind het ontzettend leuk om grote projecten op te zetten en daarvoor te werven.’ Tosca zet bij haar werk graag haar coachende vaardigheden in.

Lees meer Vérena – transp-lr

Recruiter Wonen | Communicatiemedewerker

Lees meer Yvonne-removebg-preview

Consultant Werving & Selectie

De roots van Yvonne liggen in het werken bij en voor woningcorporaties. Zij oefende er verschillende functies uit op het vlak van wonen, ook in combinatie met zorg. En de afgelopen jaren deed ze ervaring op in de wereld van re-integratie en outplacement. Yvonne heeft acht jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bij woningcorporaties. “Iedere verbinding van mens en werk is uniek en vraagt om oprechte interesse en verdieping in mensen, organisaties en de branche. Bij Steiger B is dat volop aanwezig en daarom weten we de juiste match te maken.”