Onder de klok-Almere

Waar we voor gaan

We willen bij Steiger B de wereld een beetje mooier maken. Dat doen we door gedreven professionals te leveren aan organisaties die maatschappelijke impact nastreven. We versterken organisaties met de professionals die wij vinden. We dromen ervan om elke organisatie met een maatschappelijke opdracht fairder te kunnen helpen op de ons kenmerkende betrokken manier, waarbij kwaliteit voorop staat.

Waar we voor staan

Onze kernwaarden zijn flexibel, deskundig, betrokken, nieuwsgierig, verbindend en fair. Op basis daarvan verbinden we professionals. We vragen, luisteren en zijn oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij onze opdrachtgevers, medewerkers én kandidaten. We werken altijd open en transparant.

Flexibel
We schakelen snel, om kandidaten aan hun ideale baan te helpen en opdrachtgevers van passende medewerkers te voorzien. Ook kunnen we aan opdrachtgevers een flexibele schil bieden, om piekbelastingen of verzuim op te vangen en wachtlijsten weg te werken.

Deskundig
Onze adviseurs en consultants kennen het werkveld veelal van binnenuit. Ze weten precies wat er speelt en welke oplossingen het vraagt om tot de juiste match te komen.

Betrokken
Met onze persoonlijke betrokkenheid bij klanten, medewerkers én kandidaten bouwen we aan duurzame relaties. En we zijn maatschappelijk betrokken om mee te helpen de wereld een beetje mooier te maken.

Nieuwsgierig
We stellen vragen, luisteren aandachtig en denken constructief mee. Want we willen écht weten wat er speelt en wat er nodig is om tot de beste match te komen.

Verbindend
We leven ons in, tonen begrip en respect en hebben oog voor talenten en mogelijkheden. We wegen ieders belang zorgvuldig en brengen op die manier de best mogelijke verbinding tussen opdrachtgever en professional tot stand. Zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Fair
We zijn eerlijk en respectvol naar onze klanten, medewerkers én kandidaten, en altijd open en transparant in ons doen en laten. Doen we iets niet fair, dan kun je ons daarop aanspreken. We staan altijd open voor feedback.

SBF_Steiger B-3798-lr-hoog

Onderscheidend

We onderscheiden ons graag, naar onze opdrachtgevers en onze kandidaten, met de volgende beloftes:

Deskundigheid
We zoeken uit wat onze opdrachtgever nodig heeft, hebben kennis in huis over de branches waarin we actief zijn en weten de weg op de arbeidsmarkt.

Vasthoudendheid
We rusten niet voor we de passende kandidaat gevonden hebben.

Betrokkenheid
We houden intensief contact met een kandidaat tijdens een werving- en selectieproces. We besteden daarbij veel aandacht aan de onboarding. We hebben aandacht voor onze medewerkers en onze interimprofessionals.

SBF_Steiger B LR-hoog

Maatschappelijke betrokkenheid
We delen de maatschappelijke missie van de organisaties waarvoor we werken en zoeken naar professionals die dat ook doen.

Toegankelijkheid
We zijn goed bereikbaar en staan klaar voor onze mensen.

Professionaliteit
We ontzorgen, hebben de juiste kennis in huis, en zijn realistisch. We doen wat we beloven en beloven niet méér dan we kunnen doen.

Duurzaamheid
We kopen duurzaam in en gaan bewust in zee met organisaties waarmee we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken. Waar het kan, kiezen onze werknemers voor duurzame mobiliteit.

Een open blik
We kijken naar de mens achter het cv en selecteren op competenties.

Sandra-3

Wil je een persoonlijk gesprek met mij of een van mij collega’s, of heb je een andere vraag?

Persoonlijk betrokken

Dankzij Steiger B kan ik eindelijk volop m’n vaardigheden gebruiken! Ze denken echt mee en kijken of de organisatie echt bij je past aan de hand van uitgebreide persoonlijke gesprekken die we gevoerd hebben. Heel fijn!

- Jolanda / Woningcorporaties

Ik krijg alle kans me door te ontwikkelen.

Bij Steiger B stimuleren ze je enorm door hun oprecht persoonlijke aandacht. Ik heb er alle kans gekregen om me verder te ontwikkelen binnen het werkveld.

- Khaoula – Pedagogisch medewerker / Zorg & welzijn

Praktijkprogramma

Bij Steiger B kon ik via het praktijkprogramma alsnog mijn SKJ-registratie halen. En ondertussen kon ik wél direct aan de slag als medewerker Veilig Thuis in hun Satellietteam.

- Michelle – Medewerker Veilig Thuis / Zorg & welzijn