Uitreiking FairFonds cheque aan Surf Project

Uitreiking cheque Surf Project door Viggo

Er gaat niets boven een sfeervolle schets van een feestelijke gebeurtenis. Daarom keren we, na ons recente bericht over het Steiger B FairFonds, nog even terug naar het Surf Project, dat plaatsvond op 1 oktober bij Rapa Nui in Zandvoort. Want op die gedenkwaardige dag overhandigde Viggo, zoon van Steiger B consultant Thessa Schouten, een indrukwekkende cheque van € 1.000 aan Suzanne van der Broek, de oprichtster van het Surf Project.

Diploma-uitreiking en donatie van FairFonds

Elk seizoen sluit het Surf Project af met een diploma-uitreiking aan de deelnemers. Geen beter moment om rondom die festiviteiten ook de donatie van het Steiger B FairFonds te overhandigen. Dus, na de diploma’s, bloemenslingers, medailles en toespraken, mocht Viggo het podium op. Bij het in ontvangst nemen van de cheque ter waarde van €1000,- en de knuffel memoreerde Suzanne voor de aanwezige deelnemers en belangstellenden hoe dierbaar het haar was dat juist Viggo, als deelnemer van het eerste uur in 2014, haar de donatie kwam overhandigen.

De Rol van Diggy Dex, ambassadeur van het Surf Project

Na alle officiële plichtplegingen was het dan eindelijk tijd om echt te feesten. En zo bleef het nog lang onrustig in Zandvoort. Dat kon je aan de uitgelaten deelnemers en de aanwezige Diggy Dex, de ambassadeur van het Surf Project, wel overlaten.

Viggo overhandigt FairFonds cheque aan Suzanne van der Broek, Surf Project oprichtster.

(foto’s van: @bettermondaysagency en Paul van Niet @p.v.niet)

De waardering van Suzanne van der Broek

Laten we even terugkijken op het Surf Project, dat al sinds 2014 actief is en de levens van deelnemers verrijkt met surfervaringen en diploma-uitreikingen. Suzanne van der Broek, de bevlogen oprichtster van het Surf Project, uitte haar diepe waardering voor de donatie die werd overhandigd door Viggo, een deelnemer van het allereerste uur in 2014. Deze donatie zal het Surf Project blijven ondersteunen om meer levens te beïnvloeden en de vreugde van surfen te delen.

De Missie van Steiger B FairFonds

Steiger B FairFonds heeft als missie om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen en bij te dragen aan evenementen zoals het Surf Project, waarmee een positieve impact wordt gemaakt.