Steiger B biedt de juiste kandidaten voor tijdelijke capaciteitsvragen bij woningcorporaties, over de volle breedte en op elk niveau. Of het nou gaat om  een opzichter, manager vastgoed, medewerker klantenservice, adviseur strategie,  personeelsfunctionaris of zelfs directeur, wij leveren binnen 72 uur geschikte kandidaten die al een grondige intake hebben doorlopen. Omdat we de sector door en door kennen begrijpen we welke kandidaat het beste past bij de vraag. Soms is dat een ZZP’er, een andere keer detacheren we een professional die een contract heeft bij Steiger B.

Werving & Selectie

Woningcorporaties zoeken voor hun vacatures bij uitstek maatschappelijk betrokken professionals. Steiger B kan daarbij helpen. Wij werken vanuit een gedeelde maatschappelijke betrokkenheid en op basis van faire tarieven. Wij verzorgen werving- en selectieopdrachten voor functies van elk niveau en over het hele werkgebied: woondiensten, vastgoed, financiën & administratie, human resources, communicatie en strategie & beleid. We stelden de afgelopen jaren vele opdrachtgevers tevreden en dat blijven we doen. We kennen de sector en vinden daarom snel de juiste kandidaat.

Persoonlijk betrokken

Dankzij Steiger B kan ik eindelijk volop m’n vaardigheden gebruiken! Ze denken echt mee en kijken of de organisatie echt bij je past aan de hand van uitgebreide persoonlijke gesprekken die we gevoerd hebben. Heel fijn!

- Jolanda / Woningcorporaties

Ik krijg alle kans me door te ontwikkelen.

Bij Steiger B stimuleren ze je enorm door hun oprecht persoonlijke aandacht. Ik heb er alle kans gekregen om me verder te ontwikkelen binnen het werkveld.

- Khaoula – Pedagogisch medewerker / Zorg & welzijn

Praktijkprogramma

Bij Steiger B kon ik via het praktijkprogramma alsnog mijn SKJ-registratie halen. En ondertussen kon ik wél direct aan de slag als medewerker Veilig Thuis in hun Satellietteam.

- Michelle – Medewerker Veilig Thuis / Zorg & welzijn

Helene-removebg-preview

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mijn collega's en ik helpen je graag verder.