De weg plaveien voor een vaste functie

De weg plaveien voor een vaste functie

‘Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en had mijn LinkedIn-profiel aangepast. Steiger B heeft me op een heel open en prettige manier benaderd’, vertelt Thomas. ‘Na enkele gesprekken, digitaal en fysiek, bleek er een match te zijn. Ik merkte dat Steiger B proactief, professioneel en met veel inzet, voor kandidaten bezig gaat. Ik kon bij de Alliantie aan de slag als interim-adviseur Kennis op de afdeling Partnerships en Innovaties’.

Snel schakelen
Thomas: ‘Steiger B werkt met regioteams die interim opdrachten combineren met werving & selectie voor vaste functies. Ik sprak de werving & selectie adviseur tijdens een netwerkbijeenkomst van Steiger B. Enkele dagen daarna benaderde zij mij voor een functie bij Eemland Wonen. Zowel Steiger B als Eemland Wonen hebben heel snel geschakeld. Na een intensieve selectieprocedure ben ik begin dit jaar aan het werk gegaan als coördinator Vastgoed bij Eemland Wonen’.

Binden voor langere tijd
‘We zagen in het CV van Thomas interessante aanknopingspunten voor werk bij een woningcorporatie’, vertelt Gertjan Versteeg, adviseur woningcorporaties bij Steiger B. ‘We zijn echt het contact aangegaan om Thomas voor langere tijd aan ons te binden. We hebben een goede intake gedaan en regelmatig contact gehouden. In de interim opdracht bij de Alliantie heeft Thomas ervaring kunnen opdoen bij een woningcorporatie. En dat heeft de weg geplaveid voor de vaste functie bij Eemland Wonen’.

Betrokkenheid en snelheid
‘Steiger B heeft doortastend gehandeld. Mijn eerste contact met Eemland Wonen was een digitaal kopje koffie. Dit was een laagdrempelige manier om af te tasten of er een wederzijdse klik was. Ik was onder de indruk van de betrokkenheid en snelheid van reageren van de adviseurs. Creatief in de oplossing en betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Soms ongecompliceerd door snel te schakelen en tegelijk zeer professioneel en menselijk’ aldus Thomas.