Twee nieuwe consultants voor werving & selectie

Twee nieuwe consultants voor werving & selectie

Grenzen verleggen
Arne is de afgelopen vijfentwintig jaar voornamelijk in het publiek domein actief geweest, als consultant, leidinggevende, docent en coach. “Vooral voor woningcorporaties, dus logisch dat ik nu ook binnen dat segment ga werken. Ik had zelf nog niet eens aan de functie van werving & selectie consultant gedacht, toen Steiger B me ervoor vroeg. Maar ik hou van afwisseling en verleg graag grenzen, dus kom maar op. En ik zie mezelf op termijn ook wel met andere sectoren aan de slag gaan. Om op die manier bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Steiger B zelf.”

Combinatie
De insteek van Thessa is niet veel anders. “Al mijn eerdere ervaringen in arbeidsbemiddeling, kinderopvang en management komen samen in de functie van Consultant Werving & Selectie Kinderopvang. Toch vond ik het erg leuk om te horen dat er ook openingen zijn om mogelijkheden in andere branches te onderzoeken. Die afwisseling spreekt me aan.”

Belangrijke stap
Thessa heeft vanuit de uitzendbranche bewust de overgestapt gemaakt naar de kinderopvang. “Daar begon ik als regiomanager van Stichting Uitvoering Kinderopvangregelingen. Toen ik vervolgens op bezoek was bij een kinderdagverblijf wist ik zeker dat ik in die sector verder wilde. Waarna ik er heb gewerkt als directeur, adjunct clustermanager en managementondersteuner. En een afdeling heb opgezet voor werving en selectie van personeel binnen de kinderopvang.”

Verbindingen maken
Arne: “Hoe maak je plannen die werken en vind je de juiste combinatie tussen visie, strategie, doelen, taken en mensen? Dat intrigeert me. Vanuit diezelfde drijfveren en interesse is het voor mij een mooie stap om nu bij Steiger B de verbindingen te maken tussen de juiste functieomschrijvingen en de juiste kandidaten.”

Inspirerende omgeving
Dat beiden goed gaan passen in het team van Steiger B lijdt geen twijfel. “Betrokkenheid en eerlijke kwaliteit, dat past helemaal bij mij. En m’n nieuwe collega’s stralen dat ook uit. Gewoon heel prettig om bij te mogen horen,” aldus Arne. Ook Thessa proefde direct die unieke bedrijfscultuur. “Hoge kwaliteit leveren, een beetje excentriek en altijd positief blijven. Een bijzonder inspirerende omgeving.”