“We worden niet overgenomen, maar blenden samen”

“We worden niet overgenomen, maar blenden samen”

In positieve zin verrast door de fusie 
“Rond het voorjaar begonnen de eerste geruchten dat er iets ging gebeuren. Wat het was wisten we in eerste instantie natuurlijk niet, wel dat het groot nieuws was. Super spannend! Toen we het nieuws ontvingen dat we gingen fuseren met Steiger B was ik zeker verrast, in positieve zin. Ik kende Steiger B nog niet, maar was wel meteen overtuigd dat Andrea een weloverwogen en goede keuze had gemaakt. Ik ken haar niet anders dan dat ze goed doordachte beslissingen neemt. Ook begrijp ik haar redenen voor de fusie heel goed. Toen ik naar de website van Steiger B keek, zag ik de overeenkomsten tussen de werkwijzen en missie van RadarPersoneel en Steiger B ook meteen.”

Aandacht voor het samenbrengen van collega’s 
“Wat merken we concreet al van de fusie? Andrea heeft meer taken bij ons neergelegd die wij zelfstandig kunnen afhandelen. Daar word ik super enthousiast van: uitgedaagd worden, de vrijheid krijgen iets op te zetten.
Hans en Sandra lopen hier regelmatig rond, en betrekken ons actief bij de fusie. Hans heeft mij bijvoorbeeld benaderd om mee te kijken naar het CRM, we moesten kiezen met welk systeem we verder gaan. Daarnaast worden we goed op de hoogte gehouden: er wordt veel uitleg gegeven over de tijdlijn, collega’s van steiger B komen hier en ik ga nog die kant op.  Er wordt veel aandacht besteed aan het samenbrengen van ons als collega’s. Er worden ook ontmoetingen georganiseerd, zoals een diner, en we komen elkaar tegen bij diverse projectgroepen. Hans, Sandra en Andrea zijn daarnaast heel benaderbaar: als je vragen hebt over de fusie kun je altijd bij hen terecht.

Inspirerend
Ik zie dat de fusie een aantal positieve veranderingen met zich meebrengt. We kunnen bijvoorbeeld veel leren van onze nieuwe collega’s, waardoor onze eigen kennis breder wordt en onze functies meer verdiepen krijgen. Door te sparren met nieuwe collega’s van Steiger B kom je tot nieuwe ideeën, hoe je dingen anders aan kunt pakken. Ik vind dat erg inspirerend. Het is ook erg fijn dat we onze eigen identiteit niet compleet op hoeven te geven. We worden niet overgenomen, maar blenden. Daar wordt bijvoorbeeld in de projectgroepen aan gewerkt. 
Ik zie de toekomst heel positief, ik ben heel open en nieuwsgierig aangelegd, en benieuwd naar wat er komen gaat. Het is leuk dat we overal zo bij betrokken worden. Er gebeurt veel, het aanbod is heel breed, juist nu ook met de nieuwe sectoren. En mocht je uitgekeken zijn op je domein zijn er nu andere domeinen om te gaan ontdekken. De toekomst biedt dus veel verschillende mogelijkheden. Ik hoop nog heel lang bij Steiger B te kunnen werken.